Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-07@17:55:08 GMT

تاثیر مصوبات جدید دولت در حمایت از بازار سرمایه

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۷۰۶۰

‍‍‍‍‍‍

کارشناس بازار سرمایه گفت: نسبت به عوامل کلان اقتصادی مانند، نرخ خوراک پتروشمی ها، نرخ سود و نرخ ارز بانکی و میزان مالیات برای تولیدی‌ها اعتماد و اطمینان وجود نداشت که مصوبات دولت موجب شفافیت و ایجاد اطمینان در این موارد شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، چندی پیش دولت ۱۰ مصوبه در حمایت از بازار سرمایه داشت تا بورس جانی دوباره بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس برنامه تیتر امشب ۵ دی ۱۴۰۰ با حضور کارشناسان و مسئولان مربوط به بررسی تاثیر مصوبات جدید دولت در حمایت از بازار سرمایه پرداختند.

میثم فدایی - سرپرست فرابورس با حضور در این گفتگو درباره تاثیر این مصوبات گفت: یکی از نکات مثبت این مصوبات این است که تمامی صنایع بورسی را در بر گرفته است. نکته دیگر نیز هماهنگی بانک مرکزی و وزات اقتصاد است.

وی تاکید کرد: برخی از مواد این بسته، خواسته و مطالبه چندین ساله فعالان بازار سرمایه است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   فدایی درباره بند اول این بسته درباره نرخ خوراک پتروشیمی‌ها گفت: با این مصوبه برای نرخ خوراک پتروشیمی‌ها و صنایع وابسته یک سقف تعیین شد که به تحلیلگران اقتصادی اجازه پیش بینی و کشف قیمت سهام شرکت‌های بورسی این حوزه را می‌دهد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     سرپرست فرابورس درباره اهمیت مصوبه تغییر نکردن فرمول حقوق دولتی معادن گفت: معادن را نباید به تنهایی نگاه کرد بلکه بسیاری از صنایع مانند صنعت خودرو و فولاد و مانند آن به معادن مرتبط هستند و در صورت تغییر فرمول حقوق دولتی معادن، همه صنعت‌های تابع آن‌ها متاثر می‌شدند و این مصوبه نگرانی همه این معادن و صنایع را مرتفع کرد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     سید فرهنگ حسینی - کارشناس بازار سرمایه دیگر میهمان این گفتگو درباره میزان تاثیر این مصوبات گفت: یک بی اعتمادی نسبت به عوامل کلان اقتصادی مانند، نرخ خوراک پتروشمی ها، نرخ سود و نرخ ارز بانکی و میزان مالیات برای تولیدی‌ها وجود داشت که این مصوبات موجب شفافیت و ایجاد اطمینان در این موارد شد.

وی افزود: اعتمادی که در پی این مصوبات ایجاد شد، سبب رشد حدود ۱۰۰ هزار واحدی شاخص بورس در یک هفته اخیر شد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   حسینی درباره مصوبه افزایش سرمایه صندوق تثبیت بازار سرمایه گفت: این صندوق برای مواقع بحرانی بازار سرمایه تشکیل شده است تا به نقد شوندگی و تعادل بازار کمک کند و در موارد قبلی خوب عمل کرده است. افزایش سرمایه این صندوق‌ها موجب حمایت از بازار می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   همایون دارابی - کارشناس بازار سرمایه درباره ویژگی‌های این بسته گفت: ویژگی مهم این بسته این است که به حمایت ویژه از تولید و واحد‌های تولیدی بورس می‌پردازد. از مهمترین این حمایت‌ها میتوان به کاهش ۵ درصد مالیات شرکت‌های تولیدی اشاره کرد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     برچسب ها: بورس ، بازار سرمایه ، دولت سیزدهم ، فرابورس

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه دولت سیزدهم فرابورس کد ویدیو دانلود فیلم اصلی حمایت از بازار بازار سرمایه نرخ خوراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی