Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر بخواهیم مهم‌ترین قابلیت‌های فناوری Wi-Fi 6 را معرفی کنیم، باید اول به سراغ امکان ارتباط اینترنتی سریع‌تر و کاهش میزان تاخیر در ارسال و دریافت اطلاعات اشاره کنیم. این فناوری برای اولین بار در سپتامبر 2019 معرفی شد و پس از آن به سرعت رواج پیدا کرد. امروزه بسیاری از دستگاه‌های دیجیتال مجهز به این فناوری هستند که تبلت جدید هوآوی MatePad نیز از آن جمله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بد نیست نگاهی هم به اعداد و ارقام داشته باشیم. یک دستگاه مجهز به فناوری قدیمی Wi-Fi 5 امکان دانلود با سرعتی معادل 866 مگابیت بر ثانیه را فراهم می‌کند. این در حالی است که یک دستگاه مجهز به فناوری Wi-Fi 6 و آنتن دوتایی امکان دانلود با سرعتی تا 1200 مگابیت بر ثانیه را برای کاربر مهیا می‌کند.

علاوه بر سرعت دانلود و آپلود بیشتر، فناوری Wi-Fi 6 تاخیر در دریافت اطلاعات (Latency) کمتری نیز دارد. این خاصیت شاید در تمامی امور روزانه کاربر موثر نباشد ولی برای موارد خاصی کاربرد دارد. برای مثال وقتی شما مشغول لذت‌بردن از یک بازی آنلاین هستید، تمامی اتفاقات بازی مثل شلیک‌کردن، حرکت‌کردن، پریدن و اصولا همه چیز در بازی بعد از انجام توسط شما باید از طریق اینترنت به سرور بازی ارسال و ثبت شده و حتی پیامی مبنی بر دریافت آن از طرف سرور برای بازی ارسال شود.

اینجاست که داشتن فناوری Wi-Fi 6 با مقدار تاخیر کم خود، در ارسال این پیام‌ها به شما کمک می‌کند تا از انجام بی‌تاخیر بازی لذت ببرید. تصور بازی کردن با تاخیر زیاد یک کابوس برای علاقه‌مندان به بازی‌های آنلاین است که به کمک این فناوری تا حد زیادی از بین می‌رود.

از دیگر مزایای فناوری Wi-Fi 6 موجود در تبلت هوآوی MatePad می‌توان به افزایش پهنای باند استفاده از اینترنت و ایمنی بیشتر در ارتباطات اینترنتی اشاره کرد. استاندارد رمزنگاری در این فناوری از نوع WPA3 است که ریسک سرقت رمز مودم را به میزان زیادی کاهش می‌دهد. یکی از روش‌های سرقت این رمز با ارزش، اختلال در اطلاعات ارسالی مودم به دستگاه‌ها است که فناوری جدید تا حد زیادی از آن جلوگیری کرده و مانع ورود غیر مجاز افراد به شبکه می‌شود.

تبلت هوآوی MatePad یکی از بهترین سیستم‌های ارتباط با اینترنت را ارائه می‌کند. اما برای داشتن سرعت‌های بالای اینترنت، فقط داشتن گجتی کارا کافی نیست و باید در کنار آن از مودمی قدرتمند نیز استفاده کرد. در صورتی که مودم شما از پهنای باند 120 مگاهرتز پشتیبانی نماید، سرعت دانلود توسط هوآوی MatePad می‌تواند تا عدد خیره‌کننده 2400 مگابیت بر ثانیه بالا برود. دانلود فایل‌های حجیم و استریم ویدیو با کیفیت HD و بالاتر به راحتی توسط این سرعت اینترنت امکان‌پذیر است.

تبلت هوآوی MatePad ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای برای اتصال به اینترنت و دریافت سرعت دانلود بالا دارد، اما این محصول یک تبلت کاربردی است که برای تحصیل، کار و سرگرمی کارایی بالایی دارد. برای برگزاری کلاس‌های آنلاین یا دیدن ویدیو‌های مختلف داشتن یک صفحه‌نمایش مناسب از الویت‌ها است. طراحی خاص هوآوی در بخش صفحه نمایش که به Fullview Display معروف است، نسبت صفحه‌نمایش به بدنه 84 درصدی را در این محصول ایجاد کرده که تجربه‌ تصویری دلپذیری در کاربران ایجاد می‌کند.

با رشد روزافزون استفاده از تبلت‌ها و در کل محصولات دیجیتال مختلف، حالا کاربران ساعت‌های بسیاری را صرف چشم دوختن به این نمایشگرها می‌کنند. اتفاقی که باعث شده بسیاری به فکر عواقب منفی این اتفاق در چشمان کاربران بیفتند. اما هوآوی برای کاهش این مشکلات نیز به راهکارهایی فکر کرده است. تمامی تبلت‌های هوآوی مجهز به دو حالت خاص راحتی چشم و حالت مخصوص کتاب‌خوانی هستند.

در حالت راحتی چشم تنظیمات تصویر به سمت رنگ‌های گرم‌تر می‌رود که اصولا ضرر کمتری برای چشمان دارند. این فناوری با کاهش نور آبی صفحه نمایش که از مضرترین نورهای ساطع شده از نمایشگر است، میزان خستگی چشمان کاربر را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

امروزه تبلت‌ها تبدیل به یکی از ابزارهای سرگرمی و حتی تحصیلی کوکان نیز شده‌اند. هوآوی با توجه به این مهم دست به ارائه بخشی اختصاصی برای کودکان با نام Kid’s Corner در تبلت‌های خود زده است. این بخش امکانات مورد نیاز کودک مانند دوربین تبلت، امکان نکته‌بردازی و حتی یک بخش اختصاصی برای نقاشی را در اختیار کودکان می‌گذارد. اما برای حفظ سلامت استفاده او از تبلت، دسترسی‌اش را به سایر بخش‌ها محدود می‌کند.

به این شکل، والدین می‌توانند نظارت کاملی بر نحوه استفاده کودک از تبلت و محتوای در دسترس او داشته باشند و از آسیب‌های احتمالی مانند استفاده مدیریت نشده از اینترنت جلوگیری کنند.

در یک نگاه کلی به تبلت هوآوی MatePad باید سرعت فوق‌العاده این تبلت در ارتباط Wi-Fi را به عنوان برگ برنده آن معرفی کرد. تبلتی که در کنار این قابلیت، یک محصول کابردی برای کارهای روزانه، تحصیل و سرگرمی است.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: استاندارد ایران اینترنت فناوری نمایشگر تبلت هوآوی MatePad فناوری Wi Fi 6 صفحه نمایش تبلت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۷۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند

ایتنا - نگرانی از این بابت است که این تحقیقات ممکن است منتج به نوآوری‌هایی شوند که به چین در زمینه قراردادهای دفاعی و منافع تجاری فرصت پیشتازی بدهد. طبق گزارش بلومبرگ، غول فناوری چینی هوآوی علیرغم اینکه در لیست سیاه قرار گرفته است، مخفیانه به تحقیقات در آمریکا کمک مالی می‌کند. این تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌هایی از جمله هاروارد در حال انجام است، و پول آن از طریق یک بنیاد تحقیقاتی مستقل مستقر در واشنگتن، همراه با مسابقه‌ای برای دانشمندان، تزریق می‌شود.
 
به گزارش ایتنا، بلومبرگ دریافته است که هواوی تنها سرمایه‌گذار یک مسابقه تحقیقاتی است که از سال 2022 میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده و صدها پیشنهاد از دانشمندان را به خود جلب کرده است. برخی از این دانشمندان در دانشگاه‌های برتر ایالات متحده هستند که پژوهشگران را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند.
 
مشکل بزرگ چیست؟ به گفته کوین وولف، شریک شرکت حقوقی متمرکز بر تجارت Akin که متخصص در کنترل صادرات است، نگرانی از این بابت است که این تحقیقات ممکن است منتج به نوآوری‌هایی شوند که به چین در زمینه قراردادهای دفاعی و منافع تجاری فرصت پیشتازی بدهد. اپتیکا، بنیاد پشت همه اقدامات، اعلام کرده است که به «حسگرها و آشکارسازهای نوری با حساسیت بالا» علاقه دارد.
 
جیمز مولونون، یک پیمانکار دفاعی که روی مسائل امنیتی تحقیقاتی کار کرده و یکی از نویسندگان چندین کتاب در مورد جاسوسی صنعتی است، گفت: «ظاهر بدی دارد که یک بنیاد تحقیقاتی معتبر به‌طور ناشناس پول یک شرکت چینی را که نگرانی‌های امنیت ملی بسیاری را برای دولت ایالات‌متحده ایجاد می‌کند بپذیرد».
 
شایان ذکر است که این عملیات تزریق پول غیرقانونی به نظر نمی رسد، زیرا پژوهش‌هایی که برای انتشار در نظر گرفته شده‌اند در حوزه ممنوعیت قرار نمی‌گیرند. هواوی مسابقات مشابهی را در سایر نقاط جهان، هر چند آشکارا، اجرا می‌کند. افرادی که در این رقابت پژوهشی مستقر در ایالات‌متحده شرکت کردند حتی نمی‌دانستند که هوآوی در این مسابقه دخیل است و معتقد بودند که این پول از اپتیکا می‌آید. این مسابقه سالانه یک میلیون دلار جایزه اعطا می‌کند و اپتیکا هیچ نشانه‌ای اشاره‌ای بر تامین پول نقد توسط هوآوی ارائه نکرده بود.
 
یکی از سخنگویان هوآوی به بلومبرگ گفت که این شرکت و بنیاد اپتیکا این رقابت را برای حمایت از تحقیقات جهانی و ارتقای ارتباطات دانشگاهی ایجاد کردند و گفت که این رقابت ناشناس باقی مانده است تا به نوعی تبلیغ تلقی نشود. مدیر عامل اپتیکا، لیز روگان، در بیانیه‌ای گفت که بسیاری از اهداکنندگان به این بنیاد «ترجیح می‌دهند ناشناس بمانند» و  اینکه «هیچ چیز غیرعادی در مورد این عمل وجود ندارد». او همچنین گفت که کل هیات مدیره از دخالت هواوی اطلاع داشتند و همه آن را امضا کردند. با این حال بلومبرگ اشاره کرده است که این مسابقه تحت حمایت هواوی تنها مسابقه‌ای در وب‌سایت اپتیکا است که فهرست حامیان مالی فردی و شرکتی را ذکر نکرده است.
 
هواوی در چندین سال گذشته در شبکه‌ای از محدودیت‌های ایالات‌متحده پیچانده شده است. اکثر قریب به اتفاق محصولات هواوی در آمریکا قابل خرید نیستند، زیرا این شرکت عملاً ممنوع شده است. این ممنوعیت‌ها از سال 2019 زمانی آغاز شد که رییس‌جمهور ترامپ فرمان اجرایی را امضا کرد که فروش و استفاده از تجهیزات مخابراتی را که خطرات «غیرقابل قبول» برای امنیت ملی به همراه دارند ممنوع کرد.
 

دیگر خبرها

  • بلوار شهدای غواص تبریز به دوربین ثبت سرعت مجهز می‌شود
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!